• SmitsenvanderMeer_ons_slide

Over ons

Eerst betrokkenheid, dan een advies

Verzekeren is ons vak. Toch blijkt onze interesse in mensen en bedrijven een essentiële factor bij goede maatwerkoplossingen in verzekeringszaken. Een verzekering afsluiten is één ding, maar het komt erop aan als er sprake is van schade. Wij hebben gemerkt dat kennis van ondernemingen – de mensen, de producten en de werkwijze – bijdragen aan oplossingen en resultaten naar tevredenheid.

Daarom verdiepen wij ons eerst in alle aspecten van uw bedrijf en praten we over uw risico’s en mogelijke oplossingen voordat we advies geven over verzekeren. En dat doen we met groot plezier, want juist het persoonlijke contact en onze betrokkenheid bij uw bedrijf maken ons vak zo boeiend.

Kennis en Kunde

Smits & van der Meer Verzekeringen werkt samen met FGD Diensten en FGD Assuradeuren. FGD Diensten beschikt over agentschappen van meer dan vijftien verzekeraars, terwijl aan FGD Assuradeuren door een vijftal verzekeraars volmacht is verleend. FGD Assuradeuren heeft zelf verschillende verzekeringsproducten ontwikkeld met een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Omdat FGD over volmachten beschikt, kan zij de verzekeringsaanvragen zelf behandelen, accepteren en verwerken. Ook een schade wordt volledig door FGD zelf behandeld en afgewikkeld. Vanwege deze voordelen zal Smits & van der Meer Verzekeringen, wanneer dat voor u passend is, vaak kiezen voor een volmachtproduct van FGD Assuradeuren.

logo_RAiA

Klaas Pieter Smits en Hijlko van der Meer zijn beide gecertificeerd als Registeradviseur in Assurantiën (zie www.raia.nl). Zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

 

ons kantoor

Balthasar Bekkerwei 70
Postbus 2010
8901 JA Leeuwarden

Tel: 058 – 20 10 153

Klaas Pieter Smits:
k.smits@smitsenvandermeer.nl

Hijlko van der Meer:
h.vandermeer@smitsenvandermeer.nl